top of page

VÄLKOMMEN TILL PSQ'S

BIZ'WEEK

AUGUSTI 23 - 26

Träffa våra studenter!

Ta chansen att träffa de bästa studenterna inom Game Artist, Game Design & Game Programmer som letar efter en 6 månaders lång praktik från PlaygroundSquad! Under PSQ’s Biz’ Week får du som företag chansen att träffa våra talangfulla studenter, presentera din studio, lär känna oss och kanske hitta en praktikant som kan bli en framtida kollega.

 

Från och med 21 november 2022 kommer våra studenter gå på en halvårs lång praktikperiod till maj, 2023.

 

Se till att registrera dig så kopplar vi ihop dig med rätt student på plats och du kan även få se studentportföljer i förväg så att du vet exakt vem du vill veta mer om. Registrera dig, så fixar vi resten.

REGISTRERA ERT FÖRETAG HÄR

Schema

Få egentid med våra studenter där du i lugn och ro kan kolla igenom deras portfolios och göra intervjuer eller hålla presentationer. Vi erbjuder ingen köttmarknad med speed dating-koncept. Här i Dalarna är vi lite mer chillaxed' och anser att vår Biz' Week ska vara givande och meningsfullt.

23 - 24 AUGUSTI

DATUM: Tisdag 23 – Onsdag 24 Augusti, 2022.
TID: 9.00 – 17.00
PLATS: ONLINE / DISCORD

Boka in dig för ett digitalt möte med våra studenter om du inte har möjlighet att komma hit och träffa oss IRL. Välj om du vill hålla en presentation eller ha en meet'n greet med enskilda studenter.

25 - 26 AUGUSTI

DATUM: Torsdag 25 – Fredag 26 Augusti, 2022.
TID: 9.00 – 17.00
PLATS: PlaygroundSquad. Trotzgatan 29, Falun.

Ta chansen att komma till Falun och träffa våra underbara studenter, se våra lokaler och lär känna PSQ lite mer. Du kan välja om du vill göra portfolio reviews, hålla presentationer eller ha en meet'n greet med specifika studenter.

BIZ' WEEK 2022: AUGUSTI 23 - 26

Who Are We

Registrera er idag

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page