top of page
Anökningsknapp

För att skicka din ansökan till PlaygroundSquad: följ länken till vår ansökningssida nedan. Där följer du instruktionerna för att skapa ett konto och skicka in din ansökan till respektive utbildning, komplett med personligt brev, CV, betygsdokument och arbetsprover

Om du saknar betygsdokument eller liknande (exempelvis om du tar studenten från gymnasiet i juni), kan du komplettera din ansökan efter sista ansökningsdatum. Se dock till att vi får in allt annat vi behöver innan ansökningsomgångens slut.

Eddie Cyrillus - Mercury Spacesuit.jpg

SÅ ANSÖKER DU

ARBETSPROVER

Beroende på vilken spelutbildning du vill ansöka till så behöver du skicka in olika arbetsproverFör grafiker är det grafiskt material vi söker, för designers är det mer skriftliga dokument som visar på din kunskap samt någon uppgift som bevisar att du kan bolla spelidéer på papper. Programmerare visar oftast upp källkod eller mindre spel/skript de skapat.

INTERVJUER

Efter att du skickat in dina arbetsprover & betyg kommer vi att kalla dig till intervju om vi tycker att du har presterat bra i din ansökan.

ANTAGNING

Efter intervjun tar det cirka 1 - 2 veckor innan vi hör av oss till dig för att berätta om du gått vidare och blivit antagen till utbildningen eller inte.

bottom of page