top of page

Kom igång

För att skicka din ansökan, följ länken till vår ansökningssida nedan.

Följ där sedan instruktionerna för att skapa ett konto och skicka in en ansökan komplett med personligt brev, CV, betygsdokument och arbetsprover

Om du saknar betygsdokument eller liknande (exempelvis om du tar studenten från gymnasiet i juni, och inte hinner få dina betyg i tid), så går det bra att komplettera din ansökan efter sista ansökningsdatum. Se dock till att vi får in allt annat vi behöver innan ansökningsomgångens slut.

Våra utbildningar är CSN-berättigade och det är gratis att studera hos oss inom EU.

Eddie Cyrillus - Mercury Spacesuit.jpg

SÅ ANSÖKER DU

An arrow pointing to the right

ARBETSPROVER

Beroende på vilken spelutbildning du vill ansöka till så behöver du skicka in olika arbetsproverFör grafiker är det grafiskt material vi söker, för designers är det mer skriftliga dokument som visar på din kunskap samt någon uppgift som bevisar att du kan bolla spelidéer på papper. Programmerare visar oftast upp källkod eller mindre spel/skript de skapat.

An arrow pointing to the right

INTERVJUER

Efter att du skickat in dina arbetsprover kommer vi att kalla dig till intervju om vi tycker att du är intressant och presterat bra i din ansökan.

An arrow pointing to the right

ANTAGNING

Efter intervjun tar det cirka 1 - 2 veckor innan vi hör av oss till dig för att berätta om du gått vidare och blivit antagen till utbildningen eller inte.

Anökningsknapp
bottom of page