Kom igång

⚠️ Ansökningsperioden för 2021 är stängd ⚠️
Håll utkik i våra kanaler, ansökan för 2022 öppnar snart igen!

För att skicka din ansökan, följ länken till vår ansökningssida här nedan.

Följ där sedan instruktionerna för att skapa ett konto och skicka in en ansökan komplett med personligt brev, CV, betygsdokument och arbetsprover

Om du i nuläget saknar betygsdokument eller liknande (exempelvis om du tar studenten från gymnasiet i juni, och inte hinner få dina betyg i tid), så går det bra att komplettera din ansökan efter sista ansökningsdatum. Se dock till att vi får in allt annat vi behöver innan ansökningsomgångens slut.

Våra utbildningar är CSN-berättigade och det är gratis att studera hos oss inom EU.

A screenshot from the PSQ student made game Lady Bazooka

SÅ ANSÖKER DU

Första steget till att ansöka till PSQ är att skapa ett konto.

När du har gjort det så kan du börja publicera material för den utbildning inom spel som du vill studera. Beroende på vilken spelutbildning du väljer så finns det olika krav på arbetsprover som behöver skickas in.

An arrow pointing to the right

ARBETSPROVER

Beroende på vilken spelutbildning du vill ansöka till så behöver du skicka in olika arbetsproverFör grafiker är det grafiskt material vi söker, för designers är det mer skriftliga dokument som visar på din kunskap samt någon uppgift som bevisar att du kan bolla spelidéer på papper. Programmerare visar oftast upp källkod eller mindre spel/skript de skapat.

An arrow pointing to the right

INTERVJUER

Efter att du skickat in dina arbetsprover kommer vi att kalla dig till intervju om vi tycker att du är intressant och presterat bra i din ansökan.

An arrow pointing to the right

ANTAGNING

Efter intervjun tar det cirka 1 - 2 veckor innan vi hör av oss till dig för att berätta om du gått vidare och blivit antagen till utbildningen eller inte.