top of page

PSQ NEWS

  • Skribentens bildEmma

Föreläsningar på hemmaplan

Eftersom Corona fortfarande har ett fast grepp i samhället så har vi på PlaygroundSquad fått tänka lite annorlunda när det gäller våra föreläsningar och lektioner! Inget är omöjligt för gamers, vet ni.


För att minska risken för smittspridning kör vi just nu lite varannan-gång med vilka av studenterna som är på plats i huset samtidigt. Nu inför 2:ornas sista spelprojekt, som även kallas för examensprojektet, är många av dem i huset och har projektmöten och arbetar för fullt med att få ihop sina spel innan de sticker iväg på sina LIA-platser (LIA = praktik).


Under tiden som 2:orna är i huset får då våra 1:or sina föreläsningar gjorda digitalt över Discord istället! I dag har vår Game Artist-handledare Josef föreläsning för våra Artist-1:or i hur man hanterar/skapar fysiska attribut i Autodesk Maya!

Det är tur att spelindustrin är en såpass digital bransch som utan problem kan fungera remotely, men det så klart är supertråkigt att inte alla kan vara här. Så vi utbildar och fortsätter att skapa framtidens spelutvecklare, men hemifrån!

97 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page