top of page

PSQ NEWS

  • Skribentens bildEmma

Studera till spelprogrammerare på PSQ!

Uppdaterat: 18 mars 2020


Bli den bästa programmeraren på marknaden och maxa dina kunskaper inom programmering. Ansök till Playgroundsquads spel programmerare-utbildning i dag och bli undervisad av experter och lärare som har flera års erfarenhet av att jobba på stora studios och världskända speltitlar. Unik åtkomst till PlayStation dev.kits

PlaygroundSquad har fått äran att tilldelas en PlayStation First status. Det betyder att du som student får möjligheten att utveckla dina spel med PlayStations hård- och mjukvaror, och få spel publicerade på PlayStation Store redan innan du gjort din första praktik.Om du vill den bästa programmeraren du absolut kan bli och dessutom bli lärd av våra handledare med flera års erfarenhet från branschen som kan ge dig tips och tricks för att utvecklas maximalt inom spel & programmering. PlaygroundSquad är en spelutbildning för dig som vill bli en riktigt bra programmerare. Tillsammans har vi expertisen, passionen och kunskapen att kunna göra dig till en så bra spel programmerare som du kan bli!


Vi har ett fokus på praktiskt lärande och på vår spelutbildning, som löper över 2 år, inom programmering är kurserna noggrant utvalda för att våra studenter ska få arbeta praktiskt snabbt och komma in i riktig produktion så tidigt som möjligt i utbildningen.Vår spelutbildning håller en EQF (European Qualifications Framework) level 5-standard enligt EU Kommissionen. 


If you want more information in English regarding our education, please write to us (info@playgroundsquad.com).


Jobbmöjligheter efter utbildningen 

Efter din examen hos oss som spelprogrammerare så kommer du kunna jobba som programmerare på både stora och mindre spelstudios. Andra, mer specialiserade, arbetsroller kan också vara av intresse, det hänger på dig som student huruvida du vill nischa dina kunskaper under din tid hos PlaygroundSquad. De flesta av våra spel programmerare inleder deras karriär som junior spelprogrammerare, men du kan även inleda din karriär som generell programmerare på företag som inte sysslar med spelutveckling - det är upp till dig!

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page