top of page
shiny cellophane

REUNION / PARTY

2022-11-18

PlaygroundSquad triangle logo white
Registe

Yes, du hörde rätt.
Det ska bli fest!

🎉

Sedan starten av PlaygroundSquad har det ordnats en "Hejdå-fest" för våra 2-års studenter i anslutning till att de examineras och sticker iväg ut på jobbmarknaden och in i spelbranschdjungeln. Detta har dock inte riktigt varit möjligt de senaste åren på grund av en viss Covid. Och vi känner liksom att vi saknar att hänga med er.

Så, vi tänkte att vi skulle kompensera för det icke-festandet som pågått sedan 2019 genom att ha fest! Det kommer äga rum den 18e November, precis innan 2orna sticker iväg på deras praktik. Juste, vi har flyttat festen från PSQ-huset upp till gruvan i Falun. Allt kommer bli grymt roligt, så se till att du registrerar dig så ses vi där. Välkommen!

shiny cellophane

VARFÖR?

För det var år sedan vi sågs, och vi saknar er!

NÄR?

18e November, 2022, 18:00.

VEM?

Studenter, alumni och personal från klasserna 2018 till 2022.

Aktiviteter

Våra nuvarande 2or kommer att hålla deras sista presentationer av deras examensarbete för oss alla att njuta av. Det kommer att finnas en VR-spelhörna, Polaroidkamera-bord och ritstation där du kan hänga när du inte dansar eller snackar med kompisarna.

Biljetter

Det kommer att kosta dig 150 kronor för varje namn du registrerar till eventet. Det är för att vi ska veta att du faktiskt kommer och så att vi minskar eventuellt matsvinn genom att veta exakt antal personer som kommer.

När du har anmält till så kommer du att få ett mail med info om hur du betalar och annan info som kan vara bra att veta.

Mat/Bar

Vi kommer att bjuda dig på mat och något att dricka till en början. Resten av kvällen kommer det att finnas en bar där du kan betala med Swish eller annan tech-lösning,

Övernattning

Behöver du någonstans att sova efter festen så finns det några bra ställen i närheten av lokalen.

Kolla in dem här:

shiny cellophane

Anmälan är stängd

Nu är det för sent att anmäla sig till 2022 års PSQ REUNION/PRTY. Bättre lycka nästa år!

bottom of page